Update: aanscherping Coronamaatregelen 28-09

Lieve deelnemers,
Tot ons groot verdriet moeten wij jullie laten weten dat wij het evenement in Oktober niet door kunnen laten gaan. Met de aangescherpte maatregelen is er een maximum van 40 deelnemers ingesteld. En hier kunnen wij helaas geen evenement op draaien. Ook vinden wij het niet verantwoord om het evenement op kleinere schaal door te laten gaan.

Dit betekent natuurlijk dat je als deelnemer recht hebt op restitutie van je inschrijfgeld. (in andere woorden je geld terug) Wij willen iedere deelnemer die zich hierop wil beroepen vragen een mail te sturen naar secretaris.runelands@gmail.com, met als onderwerp ‘Restitutie inschrijfgeld [naam]’.
Zet in de restitutiemail ook je rekeningnummer!

Op de datum van het evenement (23 oktober) sluiten wij deze mail sluiten en uiterlijk maandag 26 oktober willen wij iedereen terugbetaald hebben.
Het spijt ons dat we iedereen teleur moeten stellen, wij hadden zelf ook enorm veel zin in het evenement, en zullen jullie missen!

We zullen jullie verder op de hoogte houden van ontwikkelingen. En zullen op korte termijn hier met organisatie ook over vergaderen.

Stay awesome -De Runelands orga

Verder Bericht

Vorige Bericht

© Shieldbrothers 2020