Runelands update 30-9-2020

Lieve deelnemers,

 

Zojuist hebben wij met de organisatie vergaderd, naar aanleiding van de annulering van ons evenement in oktober. Wij weten niet wanneer we weer een evenement kunnen houden, en hebben daarbij besloten intern een re-organisatie te houden. Hierbij zal Joshua van Dijk stoppen als organisator.

Dit betekent dat wij in iedere geval niet de optie willen aanbieden om het ticket te bewaren tot een volgend evenement, immers, we kunnen niet met zekerheid zeggen wanneer het volgende evenement zal zijn.

Wel willen wij iedereen vragen om een mail te sturen naar secretaris.runelands@gmail.com, met als onderwerp ‘Restitutie inschrijfgeld [naam]’. Vergeet niet je rekeningnummer te vermelden. Geef ook aan of je je inschrijfgeld terug wilt hebben, of dat je het (deels) wilt doneren aan de vereniging.

Deze mail sluit op 23 oktober, zorg dus dat je voor die tijd gereageerd hebt, dan weten wij hoeveel we aan iedereen terug moeten betalen. Op 26 oktober versturen wij in een keer de betaling aan iedereen, dat houdt het voor ons overzichtelijk.

Let op: Als wij geen rekeningnummer door hebben gekregen via deze mail, kunnen wij ook geen geld terug storten!

Na 26 oktober vergaderen wij weer, om een definitieve keuze te maken over waar ons evenement heen gaat. Dan horen jullie meer.

 

Tot die tijd, stay awesome!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© Shieldbrothers 2020