De special is al in zicht!

Hallo lieve larpers! Het is al weer bijna zo ver, de special komt eraan. Om deze reden hier nog een paar praktische dingen om te weten voor het zo ver is.
Allereerst gaan we nu beginnen met het verhuren van larpwapens op het event zelf. We zullen er nog niet enorm veel hebben. Maar voor de paar nieuwe spelers die nog geen wapen hebben maar er wel graag één wil gebruiken, maken we dit nu mogelijk. De huur van een wapen kost €7,50 of €5,00 afhankelijk van het wapen zelf. Daarnaast zal er dan ook een borg bij gevraagd worden van €20,00. Als het wapen dan niet stuk wordt teruggebracht krijg je de borg uiteraard terug. Het geld wordt dan ter plekken contant betaalt en geliefd ook gepast.
Verder nog de downtime, dit is de in spel tijd die tussen de evenementen verstreken is. De downtime tussen het afgelopen hoofdevent en de aankomende special is 3 weken.
Tot slot nog een paar praktische mededelingen. We gaan om 11.00 uur ’tijd in’ dus zorg er dan voor dat je minstens 15 min van tevoren aanwezig bent. Dan heb je de tijd om in te checken en je voor te bereiden. Ben je nou een figurant, dan zal het fijn zijn als je al rond 10:00 uur aanwezig kan zijn. Dan kunnen we goed op tijd beginnen met de aankleding en het houden van de briefing.
Ook zal er uiteraard lunch verzorgd worden op de special. Je hebt hier dan alleen wel zelf een bord, beker en bestek voor nodig. Dus graag iedereen zijn eigen bord, beker en bestek mee nemen, en mocht je het hebben het liefst ic verantwoord.
Als laatste punt, we zullen verzamelen in de hoek van de parkeerplaats aan de rand van het bos. Dit is dan schuin tegenover de grote uitkijktoren zijn die vlakbij zal staan.
Dan waren dit alle mededelingen en dan zie ik jullie op de special zelf! Er zijn overigens nog een paar plaatsen vrij dus mocht je nog mee willen je kan je nog inschrijven via de website https://shieldbrothers.nl/inschrijven/
Tot op de special, we hebben er zin in!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© Shieldbrothers 2020