Corona-update

Hallo lieve LARPers,

Zoals al een beetje ingeschat kan worden, moeten wij ook slecht nieuws leveren. Wij hebben dit jaar ook maar 1 evenement. Dit evenement valt het weekend van 23-25 oktober.

Het evenement van oktober zal gehouden worden op een van onze oude terreinen, het Gustaaf Adolf scouting terrein te Oostloo 8, 8084 PK t’Harde.

Het evenement wat wij potentieel wilden plaatsen rond juli, moeten wij laten vallen. Dit is omtrent een moeilijk te regelen terrein en natuurlijk Covid-19. Wij als organisatie vinden dit erg spijtig te moeten mededelen. Vanuit de gehele organisatie willen wij voor het late melden daar ook onze excuses voor aanbieden. Wij hebben ons best gedaan zo snel mogelijk alles rond te krijgen, maar is ons niet gelukt. Daarin opnieuw, onze oprechte excuses.

Daarnaast zullen de inschrijvingen voor het evenement in oktober snel opengezet worden, dus gelieve de website en facebookpagina in de gaten te houden. Bovendien gaan we onze stinkende best doen om het evenement in oktober, ons beste evenement te maken.

Om toch alvast een idee te geven waar we heen willen met het evenement, zullen wij binnenkort kleine samples uitgeven zoals een teaser.

Tot in oktober, stay healthy and stay awesome.

Het orga team Runelands.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© Shieldbrothers 2020