teaser voor de special (just a visite)

Hier is de teaser voor het eerst de eerst volgende AIR special (just a visite) die gehouden wordt op 21 april in nunspeet. Dan kunnen jullie alvast een idee krijgen van wat jullie te wachten zal staat op deze dag! enjoy.

 

“Het licht schemert door het tentdoek heen. De vogels fluiten en de wind is te horen door de bomen. Langzaam wordt iedereen weer wakker. De rust is wedergekeerd in het dorp Yarlan. Het gevecht is gestreden en gewonnen, het dorp is van de ondergang gered. Er komt weer een karavaan langs met handelaren en wat van de oude dorpelingen komen weer terug. Het dorp trekt langzaam weer meer bewoners aan. Er kan begonnen worden aan de wederopbouw.  

Hoewel de strijd is gewonnen is, is het kwaad nog niet verdreven. Hoe lang zal deze tijd van vrede stand houden? Het duurt niet lang tot deze vraag een antwoord krijgt. De baron krijgt een bericht van één van zijn verkenners. Er is ongewoon veel activiteit gaande bij het kannibalen kamp van Oegna. Het is belangrijk om uit te zoeken wat er aan de hand is, en mocht het nodig zijn, te stoppen wat er gaande is. Maar zo ver buiten het dorp gaan is niet zonder gevaren. De baron wil graag een grote groep avonturiers sturen die het gaan uit gaan zoeken. Wie is er klaar voor om de kannibalen een bezoekje te brengen?”

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© Shieldbrothers 2020