Over ons

De organisatie wordt verdeeld in een aantal taken. Op deze manier heeft iedereen een eigen taak en kan alles voorafgaand en tijdens een event soepel verlopen. Hier onder vind je een lijst met alle taken en wie daar over gaat.

Verhaalleiding: Laura, Lloyd, Jop, Rodney, Kim en Joshua
De verhaalleiding gaat er over dat de verhaallijn goed loopt en dat de opbouw in orde komt. Ze zijn ook het aanspreekpunt voor vragen over het verhaal en bedenken het plot voor het event.

Spelleiding: Sander, Lloyd, Rodney, Naomi en Joshua
De spelleiders organiseren het spel, het verhaal en alles wat daarmee verbonden is. Zij zorgen ieder evenement voor een thema en bij hen kan je altijd terecht als je vragen hebt over het spel of als je spannende dingen van plan bent te doen.

Monsterspelleiding: Jop en Kim
De monsters hebben uiteraard ook aansturing nodig. De monsterspelleiding zorgt dat de figuranten goed aangekleed zijn en op de hoogte zijn van de rol die zij spelen.

Barcrew: Arnold, Rolf en Olaf
De barcrew bestaat uit een aantal vrijwilligers die op de weekendevenementen zorgen dat er de hele dag door eten en drinken is voor de spelers. Zij organiseren het ontbijt, avondeten en eventuele tussendoortjes.

EHBO: Frits Dekker
Uiteraard heeft ieder weekendevenement een EHBO’er nodig. Hij staat klaar bij noodgevallen wanneer er iets aan de hand is.

Techniek: Micha
Tijdens het evenement is onze technicus druk in de weer om alle techniek, verlichting, muziek en stroomzaken goed te laten lopen

Coördinatie: Joshua en Mass
Dit zijn de mensen die er voor zorgen dat de op- en afbouw goed verloopt en dat het terrein goed wordt aangekleed en weer afgebouwd. Daarnaast zorgen ze voor de regelhandhaving.

Voorzitter: Joshua van Dijk
De voorzitter houdt toezicht op geldende reglementen, zorgt dat het bestuur haar taken uitvoert en neemt de definitieve beslissingen. Daarbij is hij ook de contactpersoon en schakel met het IC team.

Webmaster: Jari van der Wal
De webmaster houdt de website bij en zorgt dat alle formulieren werken. Zijn er aanvullingen, opmerkingen of vragen over de website? Stuur een mail naar support@it-performs.nl.

Secretaris: Jari van der Wal

Penningmeester: Micha van Dijk

Fotografe: Kim Hans
Op de evenementen worden er foto’s gemaakt. Onze fotografe zorgt dat de foto’s worden gemaakt, gesorteerd en bewerkt worden. Daarna worden ze gepubliceerd.