Events

Komende evenement: Adventures in Runelands Hoofdevent 5.
Datum: 19 t/m 21 augustus 2022
Locatie: Strokelweg 6, 3847 LR  Harderwijk

 

Shieldbrothers organiseert twee soorten events, weekend events en dag events.

  • Weekend events duren van vrijdagavond 8 uur tot zondagmiddag 4 uur en duren dan ook een weekend. Tijdens het weekend blijf je overnachten op het kampeer terrein, voor spelers, figuranten en vrijwilligers is het nodig voor een weekend event om je eigen in spel verantwoorde tent mee te nemen. Als deze bij de speelwereld past mag je hem op het speel terrein zetten. Mocht je nou geen eigen tent hebben kan je door een email te sturen naar de organisatie een plekje reserveren in de groepstent. Bij een weekend event zit ontbijt, lunch en avondeten bij de prijs inbegrepen. Voor extra snacks of dergelijke kan je een barkaart kopen. Ook limonade is gewoon inbegrepen, voor frisdranken en dergelijke kan je een barkaart gebruiken. De locatie voor weekend evenementen is:
    Scouting Verbraak Margriet Groep
    Adres: Strokelweg 6, 3847 LR  Harderwijk
  • Dag events vinden plaats op zaterdag of zondag en duren van 11 tot 5 uur. Deze houden we in een bos in Nunspeet,Plesmanlaan 2, 8072 PT. Het adres is van het bezoekers centrum voor het bos en daar zullen we naast verzamelen. Lunch zit bij de dag events inbegrepen bij de prijs.

    Er zijn twee soorten dag events, een special en een quest. Een special wordt vanuit de organisatie georganiseerd en zal verder in gaan op het verhaal. Een quest kan worden aangevraagd door de spelers zelf, om zo nog extra dingen met hun karakter te kunnen doen. Wil je dus als speler graag op quest kan je dit dus aanvragen via de mail. Bij het aanvragen van een quest moeten minimaal 15 spelers kunnen mee doen om hem door te laten gaan.

© Shieldbrothers 2020