Hoi lieve deelnemers,

hier na een lange tijd weer een bericht. Helaas is dit het bericht waar niemand van ons op hoopte. Om gelijk met de deur in huis te vallen, wij als vereniging shieldbrothers, met het event Adventures in Runelands, gaan stoppen.

Dit is natuurlijk waar niemand op hoopte. En er zullen uiteraard al wat vragen omhoog komen. Ik zal mijn best doen voor wat tekst en uitleg.

Om te beginnen, waarom hebben we dit besluit genomen? Het besluit om de vereniging stop te zetten is driedelig. Als eerste en belangrijkste is dat er binnen het orga team een aantal belangrijke posities niet langer opgevuld konden worden. Dit door het eruit stappen van teamleden. Hier konden we niemand meer voor vinden. De tweede reden is dat de vereniging er financieel er niet heel goed voor staat. En met de huidige inflatie moesten we de tickets nog maals flink duurder maken. Dat wilden we ook niet doen. Tot slot was binnen het team helaas ook de motivatie en sturing verslechterd. Tot op het punt dat een volgend event houden erg lastig werd.

Komt er nog een nieuw event?
Alle geschreven lore en setting blijft bestaan in de drive. En mocht er ooit in de toekomst een nieuw team gevormd worden dan kan het weer op poten gezet worden. Maar voor nu zal alles stoppen. Er komt dus geen nieuw event.

Wat gebeurt er met gevonden voorwerpen en de spullen van het monsterhok?
Van alle gevonden voorwerpen worden nog foto's gemaakt en online gezet. Mocht er nog iets van je tussen zitten dan kan je dat nog ophalen. De spullen waar geen reactie meer voor komt zullen na een aantal maanden weg gedaan worden. We proberen alles zo lang mogelijk nog te bewaren. Voor alle spullen van het monsterhok zal een algemene verkoop komen. Dit wordt een soort mini markt waar oud deelnemers voorrang krijgen om als eerst tussen de spullen te zoeken. Wanneer deze verkoop komt zal nog bepaald worden. Hij zal wel in Dronten gehouden worden. Alle spullen die hierna nog niet verkocht zijn zullen op marktplaats gezet worden.

Er zullen ongetwijfeld nog meer vragen zijn die ik in deze post nog niet kan beantwoorden. Maar zet gerust je vragen nog onder dit bericht en ik zal mijn best doen ze te beantwoorden.

Met veel pijn in mijn hart neem ik afscheid van ons event. En hopelijk zal ik jullie nog op een andere larp tegen komen.

Tot die tijd, stay awesome.